0 елемента
Изберете страница

ЗА BASIN

Всяка мивка се изработва от цели късове камък. При тях са възможни малки несъвършенства тъй като са от природен продукт. Имат голямо разнообразие от цветове и нюанси.

Всяка мивка е уникална и се смята за произведение на изкуството.Текстурата им бива в черен,сив,бежов,зелен и жълт цвят. Теглото им варира от 9 до 12 килограма.

При монтажа им се изисква здрава основа върху която да се поставят. Идеални са за монтиране в бани и кухни като могат да бъдат свободно стоящи или вградени в плот. Не по малко приложение намират в градини,спа центрове и заведения. Размерите са диаметър 40,5 см и височина 15 см. Отвора на сифона е стандартен. Мивките нямат преливник,а смесителната батерия се монтира до тях върху плота или на стената над мивката. Почистването е добре да става с мека гъба без абразиви. За препоръчване е периодично да се прави импрегниране със препарати за целта. Всяка мивка е опакована в здрави стериопорни кутии. Правилното им почистване и импрегниране осигурява дълготрайно предпазване на продукта от мухъл,влага, ръжда. По този начин мивката може да издържи десетилетия.

Мивките от оникс дават възможност за осветяване отдолу ,отстрани или отгоре като създават неповторим уют и ефирност на помещениет.

Идеални са за монтиране в бани

Идеални са за монтиране в КУХНЯ